Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Granaty kroję na mniejsze kawałki i wydrążam pestki.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    zawsze bylam ciekawa jak smakuja granaty:) fajnie ze w przepisie nei ma cukru nadaje sie na moja dietke:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    Ty to masz pomysły :))))
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezły pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fakt, pomysł na granaty dobry..
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze nie robiłam i muszę kiedyś koniecznie chociaż ze dwa słoiczki przygotować... Tylko czy bez cukru konfitura nie jest zbyt cierpka ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze nie robiłam i muszę kiedyś koniecznie chociaż ze dwa słoiczki przygotować... Tylko czy bez cukru konfitura nie jest zbyt cierpka ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze nie robiłam i muszę kiedyś koniecznie chociaż ze dwa słoiczki przygotować... Tylko czy bez cukru konfitura nie jest zbyt cierpka ?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    W końcu zabrałeś się za konfiturę z granatów, o której już niejednokrotnie pisałeś. Jestem ciekawa jak smakuje. Muszę też kiedyś taką zrobić.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    ciekawa konfiturka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super pomysł na granat! ten owoc jest zdecydowanie niedoceniony :) :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Bernadetta konfitura posiada naturalną słodycz. Granaty dojrzewały prawie w domku tydzień czasu także były bardzo słodkie. Sądzę, że ewentualnie podczas smażenia można smakować na bieżąco i słodycz uzupełnić cukrem wg własnego upodobania. Ale ogólnie konfitura jest słodka bez cukru :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Beatris tak już mam. Myśl dojrzewa w głowie, jeszcze upłynie czasu zanim zakupię składniki i zacznę robić, ale finalnie zawsze robię :o) W smaku jest słodka z domieszką intensywnego smaku, który nie wiem do czego przyrównać :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mo?e wreszcie si? skusz?;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    na pewno będzie eksplozja smaku :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    ja robiłam galaretkę z granatów do słoiczków, ale korzystałam z pektyny i niewielkiego dodatku cukru :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !