Sposób przygotowania

Schab kroimy na dwie równe częśći .
Rozbijamy jak na kotlety , przyprawiamy .
Warzywa kroimy w słupki i układamy na każdym plastrze mięsa obok siebie.
Następnie mięso zwijamy jak krokiety , układając miejscem końca zwinięcia na spodzie , tak wkładamy do formy i pieczemy w piekarniku :0

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iza10

    Czy możemy użyć zamiast ogórka kiszonego, konserwowy ?
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Jasne , to jest kwesta wyboru , smak bedzie inny ale to nic nie szkodzi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Andzia4

    A papryka jest konieczna?
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pewnie , że nie , możesz ją spokojnie pominać , ale ja lubię jak jest dużo różnych warzyw
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    wypróbuję na niedzielny obiad, wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    pysznie wyglada;) chyba zrobie na obiad niedzielny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !