Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki wieprzowe z warzywami

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 400 g
marhcew 1/2 szt
papryka 1/3 szt
ogórek kiszony 1/2 szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: roladki wieprzowe z warzywami

Schab kroimy na dwie równe częśći .
Rozbijamy jak na kotlety , przyprawiamy .
Warzywa kroimy w słupki i układamy na każdym plastrze mięsa obok siebie.
Następnie mięso zwijamy jak krokiety , układając miejscem końca zwinięcia na spodzie , tak wkładamy do formy i pieczemy w piekarniku :0

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 11.07.2012 20:38
fantastyczne
kaja1991 28.02.2012 21:51
pysznie wyglada;) chyba zrobie na obiad niedzielny:)
Ela15 17.02.2012 12:18
wypróbuję na niedzielny obiad, wyglądają super
Anna133 21.01.2012 08:38
pewnie , że nie , możesz ją spokojnie pominać , ale ja lubię jak jest dużo różnych warzyw
Andzia4 20.01.2012 14:24
A papryka jest konieczna?
Anna133 20.01.2012 07:20
Jasne , to jest kwesta wyboru , smak bedzie inny ale to nic nie szkodzi
Iza10 19.01.2012 18:29
Czy możemy użyć zamiast ogórka kiszonego, konserwowy ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak