Sposób przygotowania

Miękką margarynę ucieramy z cukrem, dodajemy jajko, mąkę, zagniatamy ciasto. Zawijamy je w folię spożywczą i chłodzimy w lodówce. Następnie wykładamy nim tortownicę, podpiekamy przez kilkanaście minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
Margarynę miksujemy z cukrem, dodajemy po jednym jajku, następnie porcjami ser biały mielony, śmietanę, rodzynki oraz mąkę ziemniaczaną. Brzoskwinie osączamy z zalewy, kroimy na kawałki i układamy je na podpieczonym spodzie. Na wierzch wykładamy masę serową. Pieczemy przez około godzinę w temperaturze 170 stopni. Posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczności
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Albert wie co dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ale kusisz rewelacja !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !