Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę. Wraz z margaryną przełożyć do brytfanki, lekko podsmażyć, zalać wodą tak by mięso było calę przykryte. Dodać kostkę mięsną oraz pokrojone w pół talarki cebule. Dusić ok. godz. na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając i uzupełniając wodę. Dodać keczup, musztardę, doprawić. Zaciągnąć wodą z mąką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    lubię taki gulasz;)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię też taki gulasz
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !