Sposób przygotowania

Jarzyny obrać, umyć i pokroić w kostkę. Zalać 2 litrami wody i gotować. Dodać przyprawy, liść laurowy i ziele. Obrane ziemniaki obrać pokroić w kosteczkę, dodać do zupy i gotować pod przykryciem do miękkości. Fileta kroimy w kostki oprószamy przyprawami i smażymy na tłuszczu ok. 10 min. Dodajemy do zupy razem z masłem i posiekanym koprem. Doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam takie zupy
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    lubię takie zupki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja tez lubię zupy !
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna zupka,lubię zupki:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    lubię :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !