Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięsa mielimy. Bułki moczymy w mleku i odciskamy. Cebulę i czosnek siekamy, wszystko dodajemy do mięsa oraz wbijamy jajka. Doprawiamy do smaku i wyrabiamy na jednolita masę. Formujemy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i pieczemy z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    szybkie proste i zarazem smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo smaczne kotleciki.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !