Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
cebula biała
cukier
olej ryżowy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę i cebulkę drobno kroimy i razem mieszamy. Wszystko razem mieszamy,dodajemy trochę cukru i pieprzu,polewamy olejem ryżowym i mieszamy. Odstawiamy na około 20 minut i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewaaa 19.01.2012 22:45
Ja robię tak samo, tylko zamiast oleju ryżowego daję słonecznikowy :)
Monika111 19.01.2012 17:20
Zazwyczaj dodaję jeszcze marchew,ale akurat nie miałam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak