Sposób przygotowania

Mąkę, jajko, mleko i sól łączymy ze sobą i dobrze mieszamy. Na rozgrzanym tłuszczu pieczemy z przygotowanego ciasta naleśniki. Pieczarki, cebulę i mortadelę kroimy w kostkę i smażymy na oliwie. Doprawiamy do smaku. Na usmażone naleśniki nakładamy przygotowany farsz, posypujemy startym serem i zwijamy w rulonik. Naleśniki są gotowe do jedzenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szkoda,że nie ma zdjęcia chętnie bym zobaczyła jak wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawa propozycja na naleśniki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !