Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować i przepuści kiedy jieszcze ciepłe przez maszynkę lub praskę. Dadać 5 całych jajek, mąkę, 12 dag drożdzy, 2 łyżki masła. Zagnieść i uformować pączki. Smażyć na gorącym tłuszczu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    okrysia

    przepis zapowiada się zachęcająco, wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    polecam, równie dobre jak te tradycyjne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    warto wypróbować przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !