Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczona papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka 6 szt
jajko 6 szt
ser żółty 20 dag
olej
sól
pietruszka zielona 1 natka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona papryka

Paprykę przekrajać wzdłuż na pół, wyjąć pestki i gąbczasty miąższ. Ser utrzeć na tarce, rozmieszać z roztrzepanymi jajkami, posolić. Napełnić każdą połówkę papryki i ułozyć w naczyniu żaroodpornym, na wierzchu i na spód dać trochę oleju, zapiec. Gotową potrawę przybrać natką pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 12.12.2012 22:03
Bardzo dobra
Wafelek2601 01.12.2012 09:00
Extra
Motorek 20.08.2012 08:26
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak