Sposób przygotowania

Do mąki połączonej z proszkiem do pieczenia dodać olej, mleko, cukier i cukier waniliowy, po czym zagnieść ciasto. Podczas wyrabiania ciasta dodawać stopniowo twaróg. Następnie ciasto rozwałkować i wycinać szklanką krążki, na których położyć następnie łyżek powideł. Pierogi zlepić i gotować w garnku z wodą i łyżką oleju do momentu ich wypłynięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    twarogu do ciasta na pierogi nie stosowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja podobnie ale może być smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    lubimy pierogi, wypróbuję, zabieram przepis:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszne pierożki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam pierogi muszę wypróbować z takim nadzieniem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny pomysł na pierogi
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pierogi super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super pierogi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !