Sposób przygotowania

Do garnka włożyć odsączoną posiekaną kapustę, po czym dodać 400 ml wrzątku i gotować przez pół godziny. Na rozgrzanym oleju podsmażyć posiekane pieczarki wraz z cebulą, a następnie dodać kostkę rosołową i dusić przez kilka minut. Pieczarki dodać do garnka z kapustą, przyprawić pieprzem i dusić na wolnym ogniu przez 5 minut.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    naprawde super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    można wykorzystać jako farsz...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    zjadłabym taką kapustkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna taka kapusta
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię taką kapustę z pieczarkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !