Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w drobną kostkę, a następnie stopić na patelni. Jabłka obrać, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w kostkę i dodać wraz z jabłkami na patelnię o stopionej słoniny, gdzie należy całość podsmażyć, a następnie doprawić solą i pieprzem. Po przestudzeniu przelać do słoika i wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    często taki robię, jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię taki sam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    smalec własnej roboty jest najlepszy... na świeże pieczywo pycha...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Sylwia31

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    doskonaly
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    też taki robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    kiedyś robiłam na okrągło taki smalec,ale teraz już od czasu do czasu tylko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !