Sposób przygotowania

Żeberka myjemy i osuszamy następnie mieszamy oliwę i miód razem dodajemy czosnek do takiej marynaty wkładamy żeberka i zostawiamy na ok 2 godz ( najlepiej na całą noc wtedy zapach i smak jest bardziej intensywny ) Po czym pieczemy na grillu ok 1godziny 20 min. Najlepiej jak są we foli aluminiowej wtedy ten cały zapach nie ucieka...I najlepiej smażyć z tą marynatą.
U mnie żeberka jemy z ogórkiem kiszonym i świeżym chlebem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !