Sposób przygotowania

Na patelni podsmażamy( doprawine pieprzem ziołowym, solą, pieprzem czarnym) mięso, oraz paprykę, cebulę i marchew. Całość z patelni wrzucamy do garnka, dodajemy kostkę bulionową, zalewamy ok 700ml wody. Gotujemy aż się zagotuje. Do wywaru w garnku dodajemy łyżeczkę przyprawy do gulaszu oraz fix, mieszamy całość, gotujemy. Rozrabiamy odrobinę sosu z mąką, wlewamy do garnka zagotowywujemy ponownie. Posypujemy gotowy sos pietruszką. Podajemy z makaronem świderki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    smacznie wyglada
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    lubię makarony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !