Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy mąkę z solą, wlewamy olej . W szklance letniej wody rozpuszamy drożdze i cukier, wlewamy do mąki. Wyrabiamy ciasto, odstawiamy w ciepłe miejsce ns ok 30 min. Po tym czasie jeszcze raz ciasto wyrobić, na brytfankę dajemy trochę oleju, rozprowadzamy ciasto, Ciasto smaryjemy keczapem. kładziemy wędlinę, pokrojone w plasterki pieczarki, pomidory pokrojone w plasterki, pieczemy ok 30 min, pod koniec pieczenia dodajemy starty ser, i piec jeszcze ok 3 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mniam! uwielbiam domową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !