Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pikantne skrzydełka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skrzydełka 10 szt
Musztarda sarepska Prymat 3 łyżki
olej 5 łyżek
papryczka chili szczypta
pieprz troche

Przepis i sposób przygotowania na: pikantne skrzydełka

skrzydełka umyj i oczyść. olej wymieszaj z pieprzem oraz papryczką chilli i musztardą sarepską.taką pastą wysmaruj skrzydełka które włóz na 4 godziny do lodówki. po tym czasie zapiekaj je w piekarniku lub na grillu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak