Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w łupkach .Po ugotowaniu obieramy i kroimy w grube plasterki .Cukinie dobrze myjemy kroimy w plastry.Plastry solimy i doprawiamy pieprzem kolorowym . Grillujemy na rozgrzanej patelni grillowej . Do sosu w proszku ziołowo-czosnkowego dodajemy jogurt naturalny .Mieszamy . Zgrillowane warzywa układamy n talerzu obok umieszczamy sos.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    uwielbiam grillowaną cukinię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne ale ja wole bez cukini
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !