Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowane warzywa z sosem ziołowo-czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 3 szt
cukinia 1 szt
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat
pomidor 1/2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane warzywa z sosem ziołowo-czosnkowym

Ziemniaki gotujemy w łupkach .Po ugotowaniu obieramy i kroimy w grube plasterki .Cukinie dobrze myjemy kroimy w plastry.Plastry solimy i doprawiamy pieprzem kolorowym . Grillujemy na rozgrzanej patelni grillowej . Do sosu w proszku ziołowo-czosnkowego dodajemy jogurt naturalny .Mieszamy . Zgrillowane warzywa układamy n talerzu obok umieszczamy sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 19.01.2012 22:55
śliczne
ronald88 19.01.2012 14:34
supcio
jolita 19.01.2012 09:39
fajne ale ja wole bez cukini
Monika111 19.01.2012 08:51
uwielbiam grillowaną cukinię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak