Sposób przygotowania

Szpinak myjemy i suszymy .Wybieramy większe liscie . Fetę mieszamy z wyciśniętym czosnkiem ,doprawiamy pieprzem kolorowym .Mieszamy z odrobina śmietany .Kawałek doprawionej fety kładziemy na liściu szpinaku i zawijamy .Układamy na talerzu ozdabiamy daktylami. Polewamy oliwą z oliwek i posypujemy sezamem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    starannie i efektownie wykonane, nie wątpię że również smaczne.. :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    starannie i efektownie wykonane, nie wątpię że również smaczne.. :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    musze spróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !