Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z fety i szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 1/2 szt
szpinak świeży
czosnek 1 ząbek
daktyle
sezam 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z fety i szpinaku

Szpinak myjemy i suszymy .Wybieramy większe liscie . Fetę mieszamy z wyciśniętym czosnkiem ,doprawiamy pieprzem kolorowym .Mieszamy z odrobina śmietany .Kawałek doprawionej fety kładziemy na liściu szpinaku i zawijamy .Układamy na talerzu ozdabiamy daktylami. Polewamy oliwą z oliwek i posypujemy sezamem .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 19.01.2012 20:06
musze spróbowac
caralajna 19.01.2012 09:22
starannie i efektownie wykonane, nie wątpię że również smaczne.. :)
caralajna 19.01.2012 09:22
starannie i efektownie wykonane, nie wątpię że również smaczne.. :)
iwa643 19.01.2012 06:55
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak