Sposób przygotowania

Umyte i osuszone winogrona kroimy na połówki, wybieramy pestki, zalewamy rumem i odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Serek homogenizowany ubijamy razem z jogurtem oraz z pudrem i cukrem waniliowym. Jak sos będzie dobrze spieniony to zalewamy nim przygotowane winogrona.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    lubie winogrona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny pomysł na deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z chęcią bym spróbowała.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    wspaniały deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !