Sposób przygotowania

Galaretki osobno rozpuszczamy w 300 ml gorącej wody, studzimy. Do pucharków wlewamy porcję, agrestowej galaretki, połowę zostawiamy, odstawiamy do stężenia. Nasępnie wlewamy truskawkową galaretkę, odstawiamy, układamy plasterki brzoskwini, i połówki winogron, zalewamy cytrynową galaretką , odstawiamy do stężenia , wlewamy resztę agrestowej galaretki, odstawiamy do stężenia. Polewamy bitą śmietaną , i posypujemy startą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    mniam pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !