Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostra pasta chili

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
chili 1 sztuka
pomidory 2 sztuki
cebula 1 sztuka
ocet winny 1/2 szklanka
cukier brązowy 10 dag
olej 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ostra pasta chili

Paprykę, pomidory kroimy w kostkę, cebulę i papryczkę chili siekamy. Całość podduszamy na oleju, dodajemy pozostałe składniki, doprowadzamy do wrzenia. Gotujemy 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 20.01.2012 21:00
hmmm, brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak