Sposób przygotowania

Bułkę zamoczyć w wodzie, odcisnąć. Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę lub rozetrzeć z solą. Mięso mielone włożyć do naczynia dodać bułkę, czosnek, roztrzepane jajko, mąkę ziemniaczaną, przyprawę do mielonego mięsa, sól i pieprz do smaku. Bardzo dokładnie wymieszać. Formować kotleciki, obtaczać w sezamie i smażyć na rumiano na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    fajny pomysł! wypróbuję!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !