Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną bardzo drobno posiekać, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć. Cebulkę dymkę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Pomidorki pokroić na połowy. Kapustę pekińską poszatkować. Paprykę oczyścić z nasion, pokroić w kostkę. Kukurydzę wlać na sito i osączyć. Wszystkie składniki surówki połączyć z majonezem, przyprawić do smaku solą i przyprawą curry, wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewaaa

    Super, majonez można zastąpić jogurtem naturalnym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka kapustka musi być pyszna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !