Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieprzowina duszona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatka bez kości 100 g
wino czerwone wytrawne 250 ml
cebula czerwona 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina duszona

mięso umyć oczyścić pokroić w plastry zarumienić z obu stron na rozgrzanym oleju, następnie podlac winem i dusić do miękkości pod przykryciem nastepnie dodac pokrojoną cebulę i całośc razem dusić i podlewać winem gdy sie zredukuje

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak