Sposób przygotowania

Fileta umyć. Ocet wymieszać z dżemem i sokiem. Dodać przyprawy oraz czosnek przeciśnięty przez praskę, wymieszać. Powstałą marynatą zalać kurczaka, marynować ok. 3 godzin. Mięso smażyć na grillu z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mmmniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ale zapachniało latem i grillem :) pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha :-)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Danie idealne dla mnie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    cytrynowe.. bardzo ciekawe smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !