Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz kapuściany

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 4 łyżki
cebula 1 szt
sól, pieprz do smaku
grzyby suszone 10 dag
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: farsz kapuściany

grzyby namoczyć na noc w wodzie przegotowanej a następnie pociąć w paseczki kapustę przepłukać i odcisnąć cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na tłuszczu dodać grzyby i kapustę i dusić na ogniu mieszając doprawić do smaku i pyszny farsz do pierogów

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak