Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wieprzowina pieczona z kminkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 1 kg
kminek 2 łyżeczki
cebula 2 szt
mały seler 1/2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wieprzowina pieczona z kminkiem

Mięso natrzeć solą, kminkiem i pieprzem. Cebulę i seler pokroić na równe, duże kawałki i wraz z mięsem zawinąć lekko acz szczelnie w folię aluminiową. Piec niecałe 2 godz. w temp. 200 st. Mięso wyjąć i polać sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.05.2012 11:52
Smaczne to.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak