Sposób przygotowania

Cebulę obieramy, siekamy i podsmażamy na masełku. Jajka obieramy ze skórki i przecinamy wzdłuż na połówki. Żółtka rozcieramy z bułką tartą, śmietaną, cebulą, z surowymi jajkami i doprawiamy. Przygotowanym farszem napełniamy białka i dajemy do naczynia żaroodpornego. Wierz jajek posypujemy bułką tartą i polewamy roztopionym masłem. Dajemy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy, aż bułka na jajkach się zarumieni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    fajne te jajka
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    to dla mnie coś nowego, brzmi fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo podoba mi się Twój pomysł,muszę zrobić takie jajeczka bo to fajne danie na ciepłą kolację.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takich nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !