Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

brochettes

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wieprzowa 300 g
polędwica wieprzowa 4 plasterki
oliwa 1/2 szkl.
sól do smaku
pieprz do smaku
polędwica 4 cielęca

Przepis i sposób przygotowania na: brochettes

Polędwice pokroić na równe kawałki i włożyć do miski z oliwą pomieszaną z pieprzem. Przykryć i włożyć na 1 godz. do lodówki. Mięso nadziewać na przemian na szaszłyki i smażyć na grillu ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.05.2012 13:16
Nie znana mi nazwa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak