Sposób przygotowania

1. Biszkopt: Białka ubić z cukrem, dodawać na przemian żółtka i mąki z proszkiem. Piec ok. 25-30 min w temp. 180st.
2. Dodatkowo: Zimny biszkopt posmarować dzemem. Murzynkiprzepołowić i ułożyć na dżem. Śnieżkę ubić na mleku. Galaretkę rozpuścić w 1/2 szkl. wrzątku, ostudzić i dodać do Śnieżki. Masą zalać murzynki. Można posypać startą czekoladą. Schłodzić ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    aż się zasliniłam...takie słodkości,pycha!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo pyszne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczne ciasto !!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ależ Ty masz pomysły świetne.
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super wygląda :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !