Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z kiszoną kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron kokardki wg uznania
seler naciowy do smaku
sól do smaku
woda ile potrzeba
kapusta kiszona 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z kiszoną kapustą

Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Kapustę kiszoną siekamy drobniej. Dodajemy do odsączonego makaronu, przyprawiamy solą i pieprzem, oraz dodajemy nać selera - użyłam suszonej. Mieszamy. Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 20.03.2012 22:03
Połączenie ciekawe :)
zuzanna_z 19.01.2012 12:31
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak