Sposób przygotowania

Obraną i opłukaną cebulę kroimy drobno i podsmażamy . Dodajemy do kaszy i gotujemy na półsypko w dużej ilości wody (7 szklanek), studzimy. Tłuszcz ucieramy, dodajemy zmielony przez maszynkę ser i szczypiorek, mieszamy i łączymy z kaszą, przyprawiamy do smaku. Formujemy kotlety, panierujemy je w mące, jajku i tartej bułce, smażymy i wstawiamy na kilka minut do piekarnika . Podajemy z sosem pomidorowym i surówką.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    a ja zpodkarpacia i nie jadłam jeszcze takich :( musze zrobic
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !