Sposób przygotowania

Bulion zagotować. Dodać chrzan, przyprawić do smaku. Śmietanę wymieszać z mąką i odrobiną wywaru. Wlać do sosu, zagotować. Doprawić do smaku kucharkiem i pieprzem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam sos z chrzanem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    extra dodatek do mięs i wędlin
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealny do pieczeni :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszny sos
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dla mnie to jest najszybszy i świetny sos .....jak mam korzeń to zcieram , wtedy jest jeszcze lepszy
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super sosik.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię chrzan
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tez lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny sos.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !