Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić, usmażyć na oleju. Posolić. Winogrono przekroić na połówki, pozbawić pestek. Grejfruta i pomarańcze obrać, pozbawić białek skórki. Sałatę porwać na strzępy, ułożyć na półmisku. Na niej poukładać owoce, na owocach usmażoną wątróbkę. Polać sosem winegret.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie to nowość, trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    musi ciekawie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy przepis!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie smaków
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    smaczna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się świetnie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !