Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy bulion, zagotowujemy, wrzucamy mięso, obraną ze skórki marchewkę. Mięso i marchewkę należy gotować, aż będą miękkie. Gdy wyciągniemy mięso z bulionu należy je posolić i popieprzyć. Następnie mięso i marchewkę rozdrabniamy w blenderze, bądź mielimy przez maszynkę do mielenia mięsa.Na niewielkiej ilości oleju smażymy obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę cebulę. Cebula ma być zeszklona. Zmiksowane z marchewką mięso i usmażoną cebulę mieszamy razem, dodajemy 2 płaskie łyżki musztardy i jedną czubatą łyżkę masła. Wszytko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    hafija

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    magdalea

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nadaje się na farsz, np do nalesników albo pierogów :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha')

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !