Sposób przygotowania

Wątróbkę popieprzyć i posmarować częścią oliwy. Resztę oliwy roztopić z masłem i smażyć wątróbkę po 3 minuty każdą stronę. Przełożyć w ciepłe miejsce i posolić. Pomarańczę obrać, pokroić w cienkie plastry i podgrzać na patelni po 1 min. z każdej strony. Ułożyć obok wątróbki i podawać z żurawiną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    odważne połaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    i baaardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tak, odważnie, ale jak piszesz, że smacznie, to trzeba tak spróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !