Sposób przygotowania

W garnku na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojone w kostkę mięso, dodać 3 szkl. wody, koncentrat, ocet, kminek i mały kawałek cynamonu, posolić i popieprzyć. Dodać obgotowane cebulki i dusić pod przykryciem przez ok. godzinę do miękkości. Podawać posypane serem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    brzmi pysznie, chyba zrobię w najbliższym czasie (dla męża) z czym to najlepiej podawać? z ryżem?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Akna

    A co z ta feta?? Czy to jest ten ser posypany na wierzch, czy zapomnialas dopisac i nalezy ja wrzucic do garnka??
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    z ryżem na sypko lub drobnym makaronem
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    Podawać posypane serem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszny gulasz.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !