Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy , kroimy w kosteczkę i dusimy na małym ogniu, aż odparują, ser ścieramy na tarce, filety rozbijamy solimy, pieprzymy z obu stron. Nakładamy starty ser , pieczarki. Następnie składamy je na pół. Kotlety zanurzamy w jajku roztrzepanym z pieprzem i solą, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !