Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos inaczej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

olej 3/4 szkl
por 2 szt
kiełbasa 1 szt
fasolka szaragowa 400 g
keczap 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos inaczej

Pory dokładnie myjemy i kroimy w plasterki, kiełbasę kroimy w półplasterki, fasolę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy . W garnku rozgrzewamy olej, i wrzucamy pory. Dusimy na małym ogniu, następnie dodajemy kiełbasę, mieszamy, pod koniec wrzucamy fasolkę i dodajemy keczup, doprawiamy do smaku i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 28.09.2012 12:37
ciekawe
Wafelek2601 15.03.2012 11:04
ciekawi mnie jak smakuje taki bigos, koniecznie muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak