Sposób przygotowania

ryż ugotować, jabłka obrać i pokroić w cząstki lub zetrzeć na grubej tarce (w zależności od preferencji i gatunku jabłek) jabłka wrzucić do małego rondelka i dodać 200 ml wody, wszystko zagotować aż do miękkości. Do rondelka dodać ugotowany ryż i doprawić odrobiną cynamonu.
Potrawa smaczna zarówno na ciepło jak i na zimno

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też czasem robię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja bym na koalcje zjadl:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka/gucio22

    uwielbiam ryz z jabłuszkiem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !