Sposób przygotowania

Pora należy opłukać pod bieżącą wodą, pokroić w półksiężyce i wrzucić na sito. Następnie należy zagotować wodę i wrzątkiem przelać wcześniej pokrojonego pora. Jajka należy dokładnie wyparzyć we wrzątku i ugotować na twardo w osolonej wodzie. Gdy por pozostawiony na sicie dokładnie obcieknie z wody, należy go wrzucić do miski, dodać obrane ze skorupek i posiekane na drobno jajka. Surówkę doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy 2 łyżki stołowe majonezu. Wszystko dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne i zdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    te? smakowicie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !