Sposób przygotowania

Modrą poszatkować, a następnie obgotować.
Jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulkę pokroić w kosteczkę, zeszklić na masełku, dodać mąkę i zrobić zasmażkę.
Dodać modrą i jabłko, skropić cytryną, doprawić do smaku i dodać trochę wody żeby się dobrze zasmażyła,

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    to świetny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !