Sposób przygotowania

Na patelnię wlewamy olej i podsmażamy obraną ze skórki i pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Gdy cebula lekko się zeszkli dodajemy dobrze umyte i pokrojone w kostkę pieczarki. Gdy pieczarki będą lekko miękkie dodajemy plastry salami i ugotowany wcześniej makaron (ja wykorzystałam makaron, który został mi z obiadu), podsmażamy ok. 5 minut. Po tym czasie doprawiamy solą, pieprzem, dolewamy ketchup, posypujemy oregano, wszystko dokładnie mieszamy. Na koniec smażenia dodajemy ser żółty i czekamy aż się roztopi, jeszcze raz danie mieszamy i gotowe.

Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super fajne, niebawem wyprobuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne,makaron lubi różne dodatki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !