Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 1,5 kg
sól do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
cebula 1 szt
kiełbasa podwawelska 100 gram
koperek 1 łyżka
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do pierogów

Ugotowane ziemniaki zgnieść.Dodać pieprz,sól i kucharka do smaku.Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę z pokrojoną w kostkę kiełbasą.Całość wraz olejem wrzucić do ziemniaków.Dodać do smaku łyżkę posiekanego koperku,dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 22.05.2012 22:58
Smaczny farsz do równie smacznych pierogów :)
Wojt@s
Wojt@s 04.04.2012 10:37
extra
gosia47-47 18.01.2012 08:17
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak