Sposób przygotowania

Polędwiczkę myjemy suszymy ,odcinamy błony .Kroimy w kosteczkę . Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy mięsko .Wsypujemy czerwoną paprykę w proszku .Mieszamy . Doprawiamy przyprawa uniwersalną .Podlewamy wodą ok 2 szklanki .Paprykę wkładamy do piekarnika i podpiekamy ją . Następnie wyciągamy upieczona paprykę i ściągamy skórkę .Miazgę z papryki wkładamy do mięsa ,mieszamy .Dusimy pod przykryciem .Dodajemy soser lub zaciągamy mąką .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ładny kolorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    proste skladnieki to jest najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    Ten gulasz jest przepyszny,skorzystałam z przepisu :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !