Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brukselka 1 kg
kości wołowe 1/2 kg
wołowina 30 dag
włoszczyzna 1 pęczek
cebula 1 sztuka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselkowa

Kości gotujemy, dodajemy pokrojoną włoszczyznę, brukselkę. Całość gotujemy około 30 minut. Wołowinę kroimy w kostkę, podsmażamy, dodajemy do zupy. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bozena4 18.01.2012 11:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak