Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki, posolić i popieprzyć, obsmażyć na rozgrzanej oliwie. Przyłożyć na talerz. Na patelni zaszklić posiekane czosnek i cebulę, dodać paprykę i mięso. Polać sokiem z cytryny, posypać natką i dusić ok. 1 godz. pod przykryciem. Podawać gdy będzie miękkie, przybrane plasterkami cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    och Ilonko kuszisz tymi wykwintnymi smakami
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    No tak, kusi i to jak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !